Welcome!
Username
Password
Remember:

Register now!
Forgot password?

- Buy Tickets NEW!
- Sell Tickets NEW!
Top 10
Win: Dave Miller
-
Dave Miller

-
Francesco Pico

-
Remute

-
Francesco Pico

-
Reza Athar


Releases
Marcel Dettmann - Dettmann
Marcel Dettmann - Dettmann (Ostgut Töntrager | 3x12" | Techno)
Chaim - Love Rehab (Bpitch Control | 12" | House)
Sian - Cloned Deity EP (8 Sided Dice Recordings | 12" | Techno)
Humano - Musterion (Music Man Records | 12" | Techno)
Various - Locked In The Studio PT. 1 (Studio Soulrock | 12" | House)
Mulder - Keep Going (BLA BLA | 12" | Tech House)
KiNK - Rachel EP (Ovum Recordings | 12" | Tech House)
Bonobo - Black Sands (Ninja Tune | CD | Electronic)
Paul Boex & Oscar Mulero - Hate Is Love (Dynamic Reflection | 12" | Techno)
The Imperial Astro kid - Sector#7 (Barbossa Independent | 12" | Electro)
read more
 

News: renaissance met ame en matthew dekay

Renaissance met Ame en Matthew Dekay Renaissance weer in Panama*. Zoals historici al zeiden was de renaissance het begin van de gouden eeuw, de wedergeboorte.

Deze editie van Renaissance kunnen we wederom weer gaan genieten van dj’s als Matthew Dekay, Schaamteloos DJ’s en El Sandro die tijdens het vorige spektakel Panama* op z’n kop zette. De headliner is deze keer Âme.

Dit duo zal jou in een wereld brengen waar het om niets anders gaat dan muziek, los van tijd en ruimte. In la capitale Amsterdam zal het allemaal gebeuren, want ook de Soho Boys zijn aanwezig! Renaissance zal op zaterdag 5 juli de harten van de deephouse liefhebbers behartigen met weer een fantastische line-up.

Âme
Âme, bestaande uit de twee Duitsers Kristian Beyer en Frank Wiedermann, zijn op deze editie van Renaissance de hoofdact. Âme (zeg Ahm = Frans voor Soul) hebben elkaar ongeveer vijf jaar geleden ontmoet. Het gebeurde allemaal in de platenzaak van Kristian. Het klikte en ze konden samen hun kennis goed bundelen. Sindsdien hebben ze zich omhoog gewerkt tot de top van Deephouse. Ze zijn gewild, goed en zaterdag 5 juli in Panama*!

Matthew Dekay.
Matthew Dekay. Een talent die de ambitie en aspiratie heeft om in de voetsporen te treden van ’s werelds grootste dj’s. En met het talent zit het ook zeker wel goed, Nederlands trots staat wederom behind the wheels of steel in Panama*. Zijn geluid kan het beste worden omschreven als “progressive” in de letterlijke zin van het woord. Zijn vooruitstrevendheid en drang tot vernieuwen maken Matthew een DJ die onmogelijk past in het achterhaalde hokjes-systeem. Als producer laat hij vinylsporen achter in platenkoffers van ’s werelds top DJ’s als Sasha, James Holden, Erick Morillo en Sander Kleinenberg. Daarnaast zetten Matthew’s DJ skills wekelijks dansvloeren in vuur en vlam over de gehele wereld, van Azië en Amerika tot in Panama aan toe.

SchaamteloosDJ’s
Tot slot zullen Branko en Jan, beter bekend onder de naam ‘Schaamteloos DJ’s’ ook deze avond aanwezig zijn. Jan Boom (Panama, Mazzo) en Branko van Hilten (Natural , TWSTD) zijn bij elkaar gekomen naarmate de electronische scène zich meer ontwikkelde in een trend die alle stijlen gecombineerd ziet gaan. Daarin dragen Jan en Branko een steentje bij maar dan wel in hun eigen stijl en geluid, zo is Schaamteloos-dj’s ontstaan.. Dit dj-team staat voor een warme progressive funky house sound.

El Sandro
El Sandro, resident van Panama*, behind the Wheels of steel in de intieme Studio van Panama*. Zoals gezegd heeft deze area een vaste groep liefhebbers die keer op keer de beats van El Sandro verkiezen boven het theater. Voor de ‘grote deejays in wording’ , is er niets mooier dan het kennen en dus kunnen bespelen van je publiek. Dit geldt zeker ook voor El Sandro. Noem een wereld beroemde headliner en deze jongen heeft er de achterzijde van een flyer mee gedeeld.

Soho Boys
Ditmaal is ook Club SOHO aanwezig om een poging te wagen mensen uit het theater weg te houden.

SOHO-companen dJORIVO en IVO komen naar Panama* om de incrowd eens zwaar te verwennen. dJORIVO heeft een uniek eigen geluid. Een mix van club en house houdt het gevarieerd en verrassend, zorgt voor vernieuwend geluid. Een belangrijk kenmerk van een goede deejay is communicatie tussen hem en het publiek. Iets waar dJORIVO zelf ook zeker altijd mee bezig is. Eigenlijk is dJORIVO een nieuwkomer in de deejay-scene, tot op heden heeft hij zich 100% gestort op zijn carrière als internationale ice-hockey speler. Meedraaien op het hoogste niveau vereist een hoop discipline, training en bereidwilligheid te reizen. Gelukkig is hij wat muziek betreft net zo’n snelle leerling als op het ijs. Toen de gelegenheid zich voor deed is hij de studio in gegaan en heeft hij zijn tweede talent tot in de puntjes ontwikkeld. dJORIVO produceert zijn eigen mixes en draait regelmatig op feesten in de beste clubs van binnen- en buitenland.

DJ Ivo is geboren in Duitsland maar als kleine jongen is hij al snel naar Nederland verhuisd. Liefde voor muziek heeft hij als kleine jongen al meegekregen, zijn vader organiseerde jazzconcerten, Ivo heeft vroeger veel meegekregen van Jazz tot Pop, van Pink Floyd tot Kraftwerk. In de jaren 90 werd house in Nederland steeds groter, Ivo begon met het kopen van platen en het draaien ervan op zijn eerste, eigen decks. Eerst uiteraard thuis, maar in de late jaren ’90 ook in barretjes in Eindhoven, het werd duidelijk dat hij een talent bezat. Al snel startte Ivo als resident in De Rechter! in Eindhoven. Inmiddels heeft Ivo met veel grote Nederlandse deejays gedraaid op diverse feesten en in grote Nederlandse clubs. Na een aantal jaren op Ibiza te hebben gewoond is hij terug in Nederland, met een eigen stijl. Deze stijl kan omschreven worden als dirty-, minimal-, tech- en een klein beetje progressive house. Zijn sterke punten zijn z’n capaciteit om lange sets te draaien en, net als dJORIVO dat heeft: interactie met het publiek. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn grote muzikale voorbeelden zoals onder meer Danny Tenaglia, Ricardo Villalobos, John Digweed en Warren Fellow.

Hier verloten we 5x2 gastenlijstplaatsen!

PANAMA* pres. ‘RENAISSANCE Ft Âme’ – zaterdag 5 juli 2008
Line-up: Âme, Matthew Dekay (DK Records), Schaamteloos DJ’s
Studio: Santito, El Sandro, Club SOHO (dJORIVO, IVO)
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: € 15,-
Presale: € 10,- via www.panama.nl (Paylogic)

More info: www.panama.nl

(source: Persbericht)

Related

30-06-2008 | by J00ST
- advertisement -
 

Search

Article tools

Bookmark and Share

Archive

- Click Clock Clingeling de kerstkraker van Amsterdam!
- Karotte Weekender 27 & 28 januari
- 2011 beleeft finale met Function en Chymera in Studio 80
- Herr Zimmerman’s NYE Zuper Heroes Party!
- KOEKOEK! Oud en Nieuw in het Odeon theater
- Linke Soep – Oud & Nieuw! met Red Robin tot 07:00
- Line up STRP compleet, kaartverkoop gestart
- COCOON ADE SPECIAL IN NIEUWE LOCATIE
- Lowlands 2011: Tik ‘m -zonder grote- naam, uitverkocht!
- South West Four Saturday Sold Out
read more
 

Forum

Register or login to reply | forum index -> News-> 30-06-2008 - Renaissance met Ame en Matthew Dekay

1 page 1 of 1 (show all 1 items)  
Pim Verhaagen
Amsterdam

Add your own avatar!
Posts: 1
Events: 0

Posted: 30-06-2008 15:22:40  Subject: 30-06-2008 - Renaissance met Ame en Matthew Dekay

Ame en Matthew Dekay samen in een line up...???

Dan heb je het toch niet helemaal begrepen volgens mij...

icon_confused.gif

Music Tip:
Dr. DNA
back to top
View Pim Verhaagen's profile View Pim Verhaagen's events calendar View Pim Verhaagen's music collection

Register or login to reply |  forum index -> News

1 page 1 of 1 (show all 1 items)  
  Buy your tickets save, fast and simple through our online ticket shop!

© Beatfreax Media 2008 | advertise with us | add content | rss | privacy policy | terms of use | affiliate signup | contact | powered by ticketscript

Page loaded in 0.511 seconds.