Welcome!
Username
Password
Remember:

Register now!
Forgot password?

- Buy Tickets NEW!
- Sell Tickets NEW!
Top 10
Win: Dave Miller
-
Dave Miller

-
Francesco Pico

-
Remute

-
Francesco Pico

-
Reza Athar


News
Click Clock Clingeling de kerstkraker van Amsterdam!
Kerst 2012 heeft de belofte in zich wel eens een van de beste in jaren te gaan worden. Op woensdag 26 december brengt CLICK traditiegetrouw een speciale editie waar de familie omgeruild mag worden voor de dansmakkers.
Karotte Weekender 27 & 28 januari
Terugkeer van Duitse smaakmaker Karotte: Nederland lijkt zijn tweede thuis. De streken die Karotte achter de draaitafels uithaalt hebben hem hier een trouwe, enthousiaste achterban opgeleverd.
2011 beleeft finale met Function en Chymera in Studio 80
Ach ja, die mooie, rustige dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw. Schrijf die dit jaar maar op je buik, in Studio 80 staat namelijk nog een verrassende ontknoping van het jaar gepland!
Herr Zimmerman’s NYE Zuper Heroes Party!
Herr Zimmerman zorgt komende Oud & Nieuw 2011 voor een spectaculaire NYE Zuper Heroes Party!
Vanaf de 10e verdieping hoog in de Factory 010 kijk je uit over het vuurwerk over de Rotterdamse skyline, en ga je compleet uit je dak tijdens de Zuper Heroes Party!
more news
The latest dance news live through RSS!
 

Event: no backspin

Date:Fri 13-06-2003
City:Amsterdam (Netherlands)
Location:Powerzone (map)
Time:23:00 - 05:00
Price:€ 10,-
Website:http://www.nobackspin.nl
Add this even to your Google Calendar
Line-up: Bart Skils (download podcast)
Estroe (download podcast)
Alexander Koning (download podcast)
Shinedoe
Jerome
Lucien Foort
Roog
Joost van Bellen
JP
Brian S
Marnix
- advertisement -

Gallery

photos by webmaster | slideshow | view reactions |


images/galleries/179/688_thumb.jpg

images/galleries/179/689_thumb.jpg

images/galleries/179/690_thumb.jpg

images/galleries/179/691_thumb.jpg

images/galleries/179/692_thumb.jpg

images/galleries/179/693_thumb.jpg

images/galleries/179/694_thumb.jpg

images/galleries/179/695_thumb.jpg

images/galleries/179/696_thumb.jpg

images/galleries/179/697_thumb.jpg

images/galleries/179/698_thumb.jpg

images/galleries/179/699_thumb.jpg

images/galleries/179/700_thumb.jpg

images/galleries/179/701_thumb.jpg

images/galleries/179/702_thumb.jpg

images/galleries/179/703_thumb.jpg

images/galleries/179/704_thumb.jpg

images/galleries/179/705_thumb.jpg

images/galleries/179/706_thumb.jpg

images/galleries/179/707_thumb.jpg

images/galleries/179/708_thumb.jpg

images/galleries/179/709_thumb.jpg

images/galleries/179/710_thumb.jpg
 

Ticket shop

Search

Freax to this event (25)

Aron, beamers, Beer, BenH, buzzysuzzy, Carly, E-tjuh, JEEJ, Karlijn, Liev-n, Linde, MikeyMik, Mr.Sanchez, partyfreax2003, Pebee81, Recess, RichieRich, schranz meister, schranzmaus303, Scylla, sebastiaans, SSS, thomster, webmaster, xtralarz
Become a Beatfreax member and create your own personal party planner!

Report

Words by: webmaster
No Historical Backspin is een concept dat in Duitsland is opgezet door de bekende DJ Monika Kruse. In dat land toerde DJ’s als Paul van Dyk, ATB en Mousse T langs een 50-tal clubs om een vuist te maken tegen racisme, intolerantie en geweld.

In Nederland is dit initiatief opgepakt door de mensen achter de Beatfreax website en in samenwerking met Rookie Entertainment was het na maanden van voorbereiden afgelopen vrijdag dan eindelijk tijd voor de eerste Nederlandse editie.

De line-up was indrukwekkend, zeker als je bedenkt dat iedere partij koste- en belangeloos meewerkte aan het evenement. Artiesten als Lucien Foort, Joost van Bellen, Roog, Bart Skils, Jerome en Howard Komproe zul je zelden op één feest aantreffen, zeker niet voor een magere € 10,-.

Het spits werd afgebeten door Estroe, die dat met verve deed. De zaal liep langzaam voller en iedereen kon genieten van de prachtige visuals die VJ Vision Impossible gedeeltelijk speciaal voor dit evenement had gemaakt. Om 00:00u werd het feest officieel geopend door Howard Komproe. Het was de opzet om niet wéér een dertien-in-een-dozijn feest neer te zetten, maar de bezoeker ook duidelijk te maken dat hij of zij stond op een feest tegen racisme, intolerantie en geweld.

Na dit korte intermezzo was het tijd voor Lucien Foort. Zelf had ik deze man alweer een paar jaar niet horen draaien, maar ik was erg onder de indruk. Met wat eigen werk en een sterke platenkeuze wist hij de zaal goed in beweging te krijgen. Ondertussen was het ook in de bovenzaal van de Powerzone een drukke boel geworden met deephouse-held Roog achter de decks.

Bart Skils en Jerome namen het roer van Lucien Foort over en gooide de boel nog even één versnelling hoger. Schitterend om deze vrolijke Amsterdammers samen te zien genieten, wat zijn weerklank had op het publiek. Ook in de bovenzaal was er weer een andere held aangeschoven; Joost “Speedfreax” van Bellen was lekker op dreef! Ook de DJ’s na hem; Marnix, Alexander Koning en Brian S draaide erg lekker. Vooral de laatste verbaasde me met de nodige Spaanse invloeden, heerlijk!

Beneden werd de altijd-swingende Shinedoe afgelost door JP, die de avond mocht afsluiten. Met een stapel oude hits en knallers werd deze eerste editie van No Backspin tot een succesvol einde gebracht.

Ondanks dat het niet uitverkocht was, hoeveel feesten zijn dat tegenwoordig nou nog, was het erg geslaagd. Ik wil daarom langs deze weg nogmaals alle meewerkende partijen ontzettend bedanken voor al hun hulp, met name alle artiesten. Er zal zeker een vervolg komen!

Popular events

Festival Guide!
  Buy your tickets save, fast and simple through our online ticket shop!

© Beatfreax Media 2008 | advertise with us | add content | rss | privacy policy | terms of use | affiliate signup | contact | powered by ticketscript

Page loaded in 0.659 seconds.